Bij The 7 Beauties kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er een huidanalyse gedaan. Met de huidanalyse kijken we samen naar de huid. Zo kan elke behandeling op maat worden gemaakt en gaat u ontspannen en tevreden de deur uit.

 

Wij bieden verschillende behandelingen aan:

~ Kennismakingsbehandeling (45 min - €57,50): Deze behandeling is alleen voor nieuwe klanten. Zo kunnen wij met elkaar kennis maken en kunt u kennis maken met de producten. Voor €10,- euro extra kunt u het epileren/waxen van de wenkbrauwen erbij boeken.

 

Deze behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, het verwijderen van de mee-eters, het inmasseren van een masker gericht op de huid en als afsluiting een dag-/nacht verzorging.

 

~ 60 minuten gezichtsbehandeling (60 min €67,50): Deze behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, het epileren/waxen van de wenkbrauwen, het verwijderen van mee-eters, het inmasseren van een masker gericht op de huid en als afsluiting een dag-/nacht verzorging. Extra bij te boeken (+€5,00): bovenlip harsen of wenkbrauwen verven.

 

~ 90 minuten gezichtsbehandeling (90 min - €92,50): Deze behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren/waxen van de wenkbrauwen, het verwijderen van de mee-eters, gezichtsmassage en masker gericht op de huid en als afsluiting een dag-/nacht verzorging. Extra bij te boeken (+€5,00): bovenlip harsen of wenkbrauwen verven.

 

~ Tiener behandeling (tot 16 jaar - 45 min - €52,50): Deze behandeling is speciaal voor jongeren tot 16 jaar. Deze behandeling is  vooral gericht op het reinigen van de huid. De huid wordt gereinigd (oppervlakte reiniging), diepte reiniging, het verwijderen van mee-eters, evt een masker en als afsluiting een dagcrème.

 

Alle behandelingen zijn zowel voor mannen als vrouwen in te boeken.

 

online een afspraak maken?